Opstellingen

Vragen omtrent je priveleven, je gezondheid, werk, zingeving… een opstelling ontvouwt zich soms tot 7 generaties terug.

Wat kun je verwachten bij grote groepsopstellingen?
Een of twee mensen zullen hun vraag inbrengen, waarna representanten posities innemen om de opstelling te laten ontvouwen. Bewegingen van binnenuit, lichaamssignalen, zijn leidend. De ervaring leert, dat iedereen die aanwezig is, ook als je niet wordt opgesteld, iets meeneemt voor het eigen proces. Mensen met een vraag betalen 75 euro, representanten 10 euro.

Woensdag 12 juni is de laatste bijeenkomst voor het zomerreces. In juli maak ik de data voor het najaar en begin 2020 bekend. Als je voelt dat het woensdag 12 jouw moment is… Komen!  je neemt altijd wat voor je eigen proces mee. Wel aub laten weten, liefste voor 11 juni, dat je erbij bent.

Voel je je niet fijn in een groep, dan ben je op afspraak welkom voor een individuele sessie. In plaats van representanten gebruiken we dan sjablonen, tekeningen, poppetjes en/of andere objecten.

Geplande data voor na de zomer, voor eind 2019 en begin 2020 komen er in juli aan.

Professionele begeleiding

Mieke den Hoed en Marieke Senden zijn ervaren opstellers; als respectievelijk psycholoog en orthopedagoog zijn ze vertrouwd met reguliere methodieken, maar vooral gespecialiseerd in het versterken van het zelfhelend vermogen van mensen (o.a. met behulp van systemische rituelen, healing en reading). In Oostelbeers is ook Ineke Raaijmakers als opsteller nieuwe stijl aanwezig.

Vragen?  bel gerust: 06-48697699  of mail  scape@senden-coaching.nl 

Aanmelden
Graag voor 11 juni.  Stuur een email via het contactformulier of naar scape@senden-coaching.nl of bel naar 0648697699. Na aanmelding krijg je een routebeschrijving toegestuurd.

terug naar de homepage