Opstellingen

Vragen omtrent je priveleven, je gezondheid, werk, zingeving… een opstelling ontvouwt zich soms tot 7 generaties terug.

Wat kun je verwachten bij grote groepsopstellingen?
Een of twee mensen zullen hun vraag inbrengen, waarna representanten posities innemen om de opstelling te laten ontvouwen. Bewegingen van binnenuit, lichaamssignalen, zijn leidend. De ervaring leert, dat iedereen die aanwezig is, ook als je niet wordt opgesteld, iets meeneemt voor het eigen proces. Mensen met een vraag betalen 75 euro, representanten 10 euro.

Het is nu zomerreces. Tijdens de open dag van de Witte Boog op zaterdag 24 augustus starten we weer met de maandelijkse groepsopstellingen.  Als je de 24 ste je vraag wilt inbrengen… welkom. Laat ons dit aub wel, het liefste voor 20 augustus, vooraf even weten. De nieuwe data zijn: vrijdagmiddag 6 september, vrijdagmiddag 18 oktober, vrijdagmiddag 15 november, woensdagmiddag 11 december, dinsdagmiddag 14 januari, donderdagmiddag 20 februari, vrijdagmiddag 13 maart, maandagmiddag 20 april en vrijdagmiddag 15 mei.

Voel je je niet fijn in een groep, dan ben je op afspraak welkom voor een individuele sessie. In plaats van representanten gebruiken we dan sjablonen, tekeningen, poppetjes en/of andere objecten.

Professionele begeleiding

Mieke den Hoed en Marieke Senden zijn ervaren opstellers; als respectievelijk psycholoog en orthopedagoog zijn ze vertrouwd met reguliere methodieken, maar vooral gespecialiseerd in het versterken van het zelfhelend vermogen van mensen (o.a. met behulp van systemische rituelen, healing en reading). In Oostelbeers is ook Ineke Raaijmakers als opsteller nieuwe stijl aanwezig.

Vragen?  bel gerust: 06-48697699  of mail  scape@senden-coaching.nl 

Aanmelden
Stuur een email via het contactformulier of naar scape@senden-coaching.nl of bel naar 0648697699. Na aanmelding krijg je een routebeschrijving toegestuurd.

terug naar de homepage