Opstellingen

Vragen omtrent je priveleven, je gezondheid, werk, zingeving kun je tijdens de zomerweken op afspraak individueel inbrengen. De grote groepsopstellingen starten na de zomer op woensdag 17 oktober.

Wat kun je verwachten bij grote groepsopstellingen?
Een of twee mensen zullen hun vraag inbrengen, waarna representanten posities innemen om de opstelling te laten ontvouwen. De ervaring leert, dat iedereen die aanwezig is, iets meeneemt voor het eigen proces. Mensen met een vraag betalen 75 euro, representanten 10 euro.

Voel je je niet fijn in een groep, dan ben je op afspraak welkom voor een individuele sessie. In plaats van representanten gebruiken we dan sjablonen, tekeningen, poppetjes en/of andere objecten.

Data voor na de zomervakantie zijn: dinsdag 22 november, vrijdag 14 december, dinsdag 22 januari 2019, maandag 18 februari 2019, vrijdag 22 maart 2019, woensdag 24 april 2019, dinsdag 28 mei en vrijdag 28 juni 2019.

Professionele begeleiding

Mieke den Hoed en Marieke Senden zijn ervaren opstellers; als respectievelijk psycholoog en orthopedagoog zijn ze vertrouwd met reguliere methodieken, maar vooral gespecialiseerd in het versterken van het zelfhelend vermogen van mensen (o.a. met behulp van systemic rituals, healing en reading). In Oostelbeers is ook Ineke Raaijmakers als opsteller nieuwe stijl aanwezig.

Vragen?  bel gerust: 06-48697699  of mail  scape@senden-coaching.nl 

Aanmelden
Graag voor 15 oktober.  Stuur een email via het contactformulier of naar scape@senden-coaching.nl of bel naar 0648697699. Na aanmelding krijg je een routebeschrijving toegestuurd.

terug naar de homepage