Opstellingen

Vragen omtrent je priveleven, je gezondheid, werk, zingeving… een opstelling ontvouwt zich soms tot 7 generaties terug.

Wat kun je verwachten bij grote groepsopstellingen?
Een of twee mensen zullen hun vraag inbrengen, waarna representanten posities innemen om de opstelling te laten ontvouwen. Bewegingen van binnenuit, lichaamssignalen, zijn leidend. De ervaring leert, dat iedereen die aanwezig is, ook als je niet wordt opgesteld, iets meeneemt voor het eigen proces. Mensen met een vraag betalen 75 euro, representanten 10 euro.

Voel je je niet fijn in een groep, dan ben je op afspraak welkom voor een individuele sessie. In plaats van representanten gebruiken we dan sjablonen, tekeningen, poppetjes en/of andere objecten.

Geplande data zijn: maandag 18 februari 2019, vrijdag 29 maart 2019, woensdag 24 april 2019, dinsdag 28 mei en vrijdag 28 juni 2019.

Professionele begeleiding

Mieke den Hoed en Marieke Senden zijn ervaren opstellers; als respectievelijk psycholoog en orthopedagoog zijn ze vertrouwd met reguliere methodieken, maar vooral gespecialiseerd in het versterken van het zelfhelend vermogen van mensen (o.a. met behulp van systemic rituals, healing en reading). In Oostelbeers is ook Ineke Raaijmakers als opsteller nieuwe stijl aanwezig.

Vragen?  bel gerust: 06-48697699  of mail  scape@senden-coaching.nl 

Aanmelden
Graag voor 16 februari.  Stuur een email via het contactformulier of naar scape@senden-coaching.nl of bel naar 0648697699. Na aanmelding krijg je een routebeschrijving toegestuurd.

terug naar de homepage